De kern van verkopen

Opleidingsinformatie

In deze training krijg je inzicht in het tot stand komen van een aankoop van een klant en welke invloed je daar als verkoper op kunt uitoefenen. Het accent ligt hierbij op de psychologisch beïnvloedbare factoren.

In deze training maak je stapsgewijs kennis met de juiste verkoopvolgorde. De training is bedoeld voor medewerkers die werken in de verkoop en ook in staat zijn het geleerde in praktijk te brengen. Ook voor medewerkers die het verkoopvak beter willen leren begrijpen, is deze training natuurlijk interessant. In de training krijg je inzicht in het tot stand komen van een aankoop van een klant en welke invloed je daar als verkoper op kunt uitoefenen. In veel cursussen wordt er juist aandacht gegeven aan externe omstandigheden in plaats van psychologisch factoren. In onze training ligt het accent op juist de psychologisch beïnvloedbare factoren waarbij we uitgaan van de talenten van de deelnemers. Dat noemen we trainen vanuit een waarderend kader.

Aan het einde van de dag ken je de diverse inzichten in het verkoopproces. Je begrijpt welke factoren een rol spelen in het beslissingstraject en snapt dat het geen vanzelfsprekendheid is dat er een aankoop wordt gedaan.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact