De kern van het arbeidsrecht

Opleidingsinformatie

Wat zijn de belangrijkste rechten en verplichtingen van werkgever en werknemer?

Waar het in deze training om gaat, is het signaleren van de belangrijkste rechten en verplichtingen van de werkgever en de werknemer. De wet Werk en Zekerheid heeft veranderingen teweeg gebracht en het is goed daar bij stil te staan. Belangrijk is om de veel voorkomende problematieken rond de arbeidsovereenkomst (zoals bijvoorbeeld opeenvolgende tijdelijke contracten, de proeftijd, het concurrentiebeding, ontslag wegens disfunctioneren of wegens reorganisatie) op ordelijke wijze te behandelen, zodat hieruit voor de werkgever zo min mogelijk schade/kosten voortvloeit. In deze training moeten HR-medewerkers/medewerkers personeelszaken ‘gevoel’ ontwikkelen met de juridische materie en houvast krijgen voor de dagelijkse werkzaamheden.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact