De LinkedIn Personal Branding en Marketing Box voor Professionals

Opleidingsinformatie

Wat is de kern van jouw professionele propositie en hoe zet je die online in om via LinkedIn op eigentijdse wijze businessdoelen te realiseren? Drie intensieve een-op-een sessies van 2-3 uur + 30 dagen op afroep online begeleiding. Samen met Floris ten Kate, LinkedIn Businesscoach, ga je aan de slag. Je formuleert je online propositie naar de markt en vat deze kernachtig samen in je LinkedIn profiel. Je leert LinkedIn in te zetten om voor jou belangrijke professionals te benaderen en aan je te binden (LinkedIn marketing en Social selling). Met deze nieuwe kennis ben je een voorbeeld voor je zakelijke omgeving. Je weet je team te inspireren om nu ook via LinkedIn professionele kansen te pakken.

Jouw LinkedIn propositie naar de markt  (Sessie 1)
Samen nemen we je bestaande ‘’CV’’ door. Dit is het vertrekpunt voor jouw professionele propositie op LinkedIn maar ook binnen de fysieke werkomgeving. In deze eerste sessie nemen we kort de mogelijkheden van LinkedIn door. Je krijgt een goed beeld van de zakelijke online kansen en mogelijkheden via LinkedIn. Op basis van een assessment formuleren we samen je ‘’personal brand’’ naar de markt. We maken dit concreet in een krachtige LinkedIn kopregel/ headline

Optimaal LinkedIn profiel (Sessie 2)
Op basis van sessie 1 en de basisinformatie die je mij hebt toegezonden, ontwikkel ik vooraf in concept jouw LinkedIn Samenvatting; die nemen we in de tweede sessie gezamenlijk door om verder te optimaliseren. We vinden het juiste personal brand-ondersteunende beeld voor je LinkedIn background photo en plaatsen dit in je profiel. Eventueel organiseren we aanvullend een fotosessie met een bekende, professionele fotograaf. Na de tweede sessie heb je een LinkedIn profiel dat voor je werkt.

LinkedIn Marketing en Social selling (Sessie 3)
In de derde sessie gaan we hands on aan de slag om jouw persoonlijke propositie via het LinkedInplatform over het voetlicht brengt. De koudwatervrees voorbij. Ik leer je hoe LinkedIn in te zetten voor netwerken, LinkedIn marketing doelen te realiseren, social selling technieken te gebruiken, relaties aan te gaan en waarde toe te voegen aan je netwerk. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke ambitie.

LinkedIn Mentoring 30 dagen
LinkedIn Mentoring & 30 dagen van ondersteuning: de volgende dertig dagen ben ik telefonisch en/of via Skype beschikbaar voor eventuele aanvullende LinkedIn vragen, mentoring of technische ondersteuning op afstand.

RESULTAAT na drie sessies en 30 dagen

  1. Je bent je bewust geworden van je online personal brand en propositie
  2. Je hebt dat kernachtig samengevat in een profilerend LinkedIn profiel
  3. Je weet nu hoe je LinkedIn gebruikt om zakelijk in te zetten en je doelen te realiseren
  4. Je hebt een ‘’bio’’ en een bondig professioneel verhaal om te vertellen, te presenteren
  5. Je bent voor je zakelijke omgeving een voorbeeld om via waarde toevoeging op eigentijdse wijze online businessdoelen te realiseren.
Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact