De kern van communicatie (binnen de commercie)

Opleidingsinformatie

Waarom praten we langs elkaar heen en hoe verkleinen we die afstand?

In deze training gaan we dieper in op communiceren. De training is bedoeld te laten ervaren wat er zoal mis kan gaan tijdens het communiceren. Vaak denken mensen dat ze communiceren, maar blijken daar geen enkel fundament voor te hebben om dat te mogen denken. Daarvoor heb je eerst inzichten nodig en zal je moeten begrijpen hoe je het gedrag van mensen kan beïnvloeden. Grotendeels worden onze beslissingen en de dingen die we zeggen vanuit onze onderbuik gestuurd. Dat moet grijpbaar worden om zo teleurstelling of misverstanden te voorkomen.

Aan het einde van de dag heb je begrip voor de andere kant van de tafel en snap je dat het geen kwaad kan jezelf in de ander te verplaatsen ten einde ook je eigen doelen en die van de ander naar een optimaal resultaat te helpen. Je krijgt inzicht hoe je een gesprek kunt opbouwen en sturing kan geven zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact