De kern van een goede presentatie

Opleidingsinformatie

Hoe ga je om met presentatiespanning, interactie met de toehoorders/publiek en het op een impactvolle manier overdragen van je boodschap? Wanneer je vanuit je functie een presentatie gaat  houden, zien veel mensen daar tegen op. Met het volgen van de training “De kern van een goede presentatie” passeren al deze aspecten de revue en krijg je handvatten aangereikt om steviger in je schoenen te staan!

Spreken in het openbaar doet beroep op vaardigheden die anders zijn  dan diegene die we gebruiken bij communicatie in het dagelijks leven. Je staat voor een (grote) groep, vooral informatie “te zenden”. Twintig minuten of misschien wel een uur wil je mensen boeien, informatie tot zich laten nemen en hen aanzetten tot actie. Bij het spreken voor een groep zijn niet alleen je verbale vaardigheden van belang, maar ook lichaamstaal en het gebruik van ondersteunende media.
In de training “De kern van een goede presentatie” leer je waar een presentatie aan moet voldoen om werkelijk impact te veroorzaken en hoe je je presentatiestijl kunt gebruiken om in contact te treden met je publiek en hun aandacht vast te houden.

Tevens leer je je kwaliteiten en ontwikkelpunten helder te zien door middel van oefening en gebruik van opnames.

 

Voor wie?

Iedereen die zijn of haar presentatievaardigheden wil verbeteren, omdat zij vanuit hun functie in het openbaar moeten spreken.

 

Waarom zou je deze opleiding z.s.m. willen/ moeten volgen?

Presenteren wordt gezien als een grote bron van stress, hier kun je echter iets aan doen. Presenteren is een vaardigheid die te leren is, zodat onnodige druk en storende gedachten tot het verleden behoren.

 

Wat kun je aan het einde van de dag?

Na afloop van de training ben je beter in staat op een heldere, natuurlijke en overtuigende wijze voor groepen te presenteren. Je bent je bewust van de sterke en zwakke punten, weet je valkuilen te omzeilen en het publiek aan je te binden.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact